2013. október 27., vasárnap

Help!

Igen,tudjuk, hogy ez egy designes blog.. de szerintem a magyar mixerek örülnének, ha sikerülne a céluk:)
Na igen, elszóltam magam, igen, most a Little Mixereknek segítünk, hogy magyarországra jöjjön az LM. Cath.* és -Zs- is nagy fan, szóval szerintem nem baj, ha megírjuk ezt a bejegyzést.
Emberek! Óriási bejelentés, ami minket is érint!!!!
A lányok idén is rendeznek „LittleMixInYourCountry” versenyt.
A lényeg: Twitteren kell üzenni a lányoknak, képet küldeni, bármi ami Magyarországhoz kapcsolódik. Ezt minden ország megteszi/megteheti, és úgy mint a MixersMagnetsnél, most is választani fognak országokat, ahoval a Salute albummal ellátogatnak! Ez hihetetlenül nagy lehetőség számunkra, amire mindenképpen ugorni kéne!
Szerkesszetek képet, rajzoljatok, varrjatok, szedjetek össze újságokat, amiben LM van, csináljatok sütit, vagy nem tudom, bármit lehet, csak legalább egy kicsi legyen, ami M.O.-hoz kapcsolódik rajta/benne, és a lányokhoz, természetesen! Biztos, hogy van fantáziátok, és kitaláltok még ötletek, ami nekem nagyon nem sikerült. Haha.
A képeket Twitteren kell elküldeni a lányoknak, a bizonyos Hastaggal, az országgal, és a képpel.Ha nincs Twittered, és nem szeretnél csak ezért csinálni, akkor küldd el az E-mail címemre, vagy az oldalunkra, a
Magyarország gyönyörű. Nem értem azokat az embereket, akik ezekben nem hisznek. Egy este menj le a Margit szigetre, menj fel a Budai várba, és nézz körül. Hihetlen látvány, amit látnotok kell. Hihetetlen látvány, amit Jesynek, Jadenek,Leigh-Annenek és Perrienek látniuk kell. Nekünk pedig őket.
Szóval gyerünk Magyar Mixerek, ez elképesztő esély, de ami a legfontosabb, hogy ELÉRHETŐ!
Hivatalos fiókok:
A lányok hivatalos Twitter fiókja: https://twitter.com/LittleMixOffic

Hastag, amivel a képet kell küldeni (mindkettő kell) : #MixersSalute #SaluteYourCountry

Amit ezek után még oda kell írni(ország, egyik legfontosabb): HUNGARY

Forrás: Little Mix hungary
Légyszí akik kicsit is szeretik ezt a blogot, tegyék meg a kérésünket! Nagyon sokat számít ez nekünk. Ha nincs twitteretek, akkor írjatok az email-címünkre, és mi kiposztuljuk twittere amit ti szeretettek volna! Köszönjük minden magyar mixer nevébe is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése